O nama

Đorđević keramika  otvorena je od 2005. godine sa ciljem da raznovrsnom ponudom proizvoda za opremanje kupatila odgovori na želje kupaca. Dugogodišnja tradicija uspešnog poslovanja, dobro promišljena strategija razvoja, posvećenost i zalaganje naših zaposlenih, doprineli su da kompanija Đorđević keramika uspešno postoji na tržištu već dugi niz godina.

U ponudi Vas očekuje izbor ormarića sa umivaonikom, ormarića sa ogledalom i vertikale za kupatila. Zahvaljujući velikom broju distributera sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju, naši proizvodi se mogu naći širom Srbije, kao i u zemljama u okruženju.

Ormarići, vertikale, ogledala, komode, koja kupatilima daju praktičnu i estetsku notu, izrađeni su od kvalitetnih materijala, prilagođeni vlažnim sredinama.

Kupatilski ormarići ispod lavaboa su elementi kojim počinje izbor nameštaja za kupatilo. Najzastupljeniji ormarići su u kompletu sa umivaonikom i predviđeni za ugradnju baterije na lavabo, konzolni ili sa nogicama, različitih dimenzija i dezena.

Vertikale su naš najprodavaniji i najtraženiji proizvod iz asortimana nameštaj za kupatilo. Napravljene od kvalitetnih materijala, jednostavnog i dopadljivog dizajna, dostupne u različitim dimenzijama, konzolne i samostojeće, lako uklopive u kupatilski stil, samo su neki od razloga koji čine vertikale tako popularnim.

Ogledala, koja po dimenzijama i dizajnu obično prate ormarići i vertikale, možete kupiti kako bi zajedno činili celinu ili kao nezavisni kupatilski element.

Katalog sa fotografijama proizvoda nudi mogućnost da klikom na svaku od fotografija dobijete detaljne informacije o proizvodu.

Za dodatne informacije i odgovore na vaša pitanja, obratite se zaposlenima u našim salonima ili nam pišite. Nastavićemo da se trudimo i pomognemo da nameštaj za kupatilo, koji želite kupiti, bude izabran na obostrano zadovoljstvo.

“Đorđević Keramika” se bavi isključivo veleprodajom kupatilskog nameštaja.

Za sve saradnike i kupce moguća je dostava veće količine kupatilskog nameštaja na teritoriji Srbije.

Ukoliko imate prodajni salon keramike, prodavnicu kupatilskog nameštaja i zainteresovani ste za saradnju, pozovite nas!

Zašto izabrati nas?